Tee juustonjämistä kermainen pastakastike.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Juustopasta
Ainesosat
öljyä
2
kpl
valkosipulinkynttä
2
dl
ruokakermaa
pari erilaista juustonkanttia
muskottipähkinää
suolaa
mustapippuria
(parsakaalin nuppuja)
pastaa
Vaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuullota silputtua valkosipulia öljyssä kasarissa. Lisää kerma ja kuumenna hiljalleen. Raasta juustot ja sulata kerman sekaan. Mausta makusi mukaan.
- Jos haluat kastikkeeseen parsakaalia, laita nuput kypsymään kasariin kerman kanssa yhtä aikaa.
Vinkki! Kastikkeen sekaan sopivat myös tuoreet yrtit. Osan kermasta voit korvata maidolla tai ranskankermalla. Myös tuore- ja sulatejuustot sopivat tähän kastikkeeseen. Kastiketta voi notkistaa vedellä ja siihen voi lisätä vaikka oliivi- tai kaprispurkkien rippeet.