
Raakapasta ja avokadopasta yhdistyvät entistä maukkaampana. Sekaan lisätään spagettia ruokaisuutta tuomaan.
Kesäkurpitsaspagetti avokadosoosilla
Ainekset
Työvaiheet
-
Mittaa kattilaan 1 litra vettä ja 1 tl suolaa. Keitä pasta al denteksi, eli noin kaksi minuuttia vähemmän kuin pussin kyljessä lukee.
-
Suikaloi sillä välin kesäkurpitsa julienne-leikkurilla nauhamaiseksi.
- Valmista avokadosoosi. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja aja tahnaksi. Tahnan voit valmistaa myös sauvasekoittimella.
-
Kuumenna paistinpannulla loraus oliiviöljyä ja lisää tomaatit. Sekoittele tomaatteja pannussa kevyesti ja anna niiden kypsyä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
-
Lisää pannulle loppuvaiheessa mukaan kesäkurpitsanauhat ja kypsennä vielä pari minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on kypsää, mutta vielä rapsakkaa.
-
Lisää spagetti ja avokadokastike pannuun mukaan ja sekoita ainekset yhteen.
-
Ripottele annoksen päälle fetaa tai muuta haluamaasi juustoa.