
Maailman helpoin pasta on amerikkalaisen kotitalouskuningatar Martha Stewartin kehittämä yhden kattilan pasta.
Marthan tomaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Pane ne pastan, tomaattien, oliivien, liemikuutioiden, öljyn ja mausteiden kanssa isoon paistokasariin tai kattilaan. Kaada vesi päälle.
- Peitä kypsennysastia kannella, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia. Sekoittele aineksia pari kertaa kypsennyksen aikana. Keitä kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Lisää pippuria mausteeksi. Revi basilika ja lisää se parmesaaniraasteen kanssa pastan sekaan, sekoita.
Dear Martha Stewart, thank you this receipt. One pot for all the ingredients....do you know that they have different time for cooking? That pasta is good when is cooked "al dente"?
I am so sorry but this one it's fiasco. It's like start cooking potatoes (your main food) in the same pot with ketchup, pulla, coffee bread,ham,margarine, fresh cucumber....it was really painfull for me read this. Pity cause I am one of your follower...