
Metsäsienet ovat suomalaista luksusta parhaimmillaan, joten ihana pasta syntyy myös pakastetuista kantarelleista.
Misovoi-siitakesienipasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Puhdista ja viipaloi sienet. Kuumenna puolet öljystä pannulla ja paista sieniä erissä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Lisää etikka ja anna sihahtaa. Siirrä kulhoon.
-
Sekoita misotahna ja voi keskenään tahnaksi.
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja paista niitä noin minuutin ajan jäljellä olevassa öljyssä. Lisää sienet ja misovoi. Lisää myös kerma ja kiehauta sekoitellen. Keitä noin 5 minuutin ajan melko kovalla lämmöllä, kunnes kastike sakenee hieman.
-
Keitä tällä aikaa raviolit kypsäksi kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
-
Kääntele pasta kastikkeeseen ja mausta pippurilla. Hienonna pinnalle kevätsipulia.