
Ihanan helppo pannu yhdistää kaksi suosikkia, parsat ja gnocchit. Piparjuurivoi antaa lempeään makuun sopivasti ytyä.
Perunagnoccheja voi löytää kaupasta sekä tuorepastojen joukosta että kuivapastahyllyiltä. Molempien tuotteiden keittoaika on yhtä lyhyt. Gnocchit kypsyvät voimakkaasti kiehuvassa vedessä parissa minuutissa. Kun pallerot nousevat keitinveden pintaan, ne ovat valmiita valutettaviksi.
Tämän jälkeen gnocchit voi yhdistää kastikkeisiin pastan tapaan tai paistaa nopeasti pannulla.
Tässä ohjeessa gnocchit ja paloitellut, esikeitetyt parsat pyöräytetään nopeasti pannun kautta pöytään. Makunsa kevätpannu saa voista, joka on maustettu raastetulla piparjuurella. Kiireessä voit vaihtaa tuoreen piparjuuren nokareeseen valmista piparjuuritahnaa.
Pari minuuttia pannulla riittää imeyttämään maustevoin maut gnoccheihin.
Parsa-piparjuurignocchit
Ainekset
Työvaiheet
-
Keitä gnocchit suolalla maustetussa vedessä (1 tl suolaa/ 1 l vettä) noin 2 minuuttia tai kunnes gnocchit nousevat pintaan. Valuta.
-
Leikkaa parsoista kuivat kannat pois ja leikkaa varret 2 cm:n paloiksi. Keitä niukassa vedessä kypsiksi, noin 3 minuuttia.
-
Sulata voi paistinpannussa. Kuori ja raasta piparjuuri joukkoon. Lisää gnocchit ja parsat, kuumenna sekoitellen pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna timjami ja lisää se juustoraasteen kanssa gnoccheihin.