Haussa nopea ja terveellinen pastaresepti? Tässä olisi yksi ehdokas. Värikäs kasvispasta saa makua inkivääristä ja misotahnasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
15 min
Helppo
Parsakaali-kananmunapasta
Ainesosat
2
kananmunaa
100
g
(täysjyvä) pennepastaa
200
g
parsakaalin nuppuja
150
g
vihreitä (pakaste)papuja
1
rkl
misotahnaa
1
tl
raastettua inkivääriä
1
rkl
öljyä
½
dl
pastan keitinvettä
PÄÄLLE
4
rkl
auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
Vaiheet
-
Keitä kananmunat kypsäksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja puolita lämpiminä.
-
Laita pasta suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja lisää papujen kanssa keitinveteen, kun keittoaikaa on muutama minuutti jäljellä. Valuta, säästä ½ dl keitinvettä.
-
Sekoita kattilassa keskenään pasta, parsakaali, pavut, öljy, keitinvesi, misotahna ja raastettu inkivääri. Jaa nopeasti lautasille, ripottele auringonkukansiemeniä ja nosta kananmunan puolikkaat päälle.