
Pasta ottaa kaiken irti porkkanasta.
Porkkanapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele ja hienonna porkkananaatit. Paahda manteleita kuumalla kuivalla pannulla noin minuutti. Hienonna valkosipulit ja persilja. Soseuta kaikki aineet sauvasekoittimen kulhossa.
- Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota talteen desilitra keitinvettä.
- Valuta ja kuivaa tofu, murenna se haarukkapaloiksi. Pilko porkkanat, sellerinvarret ja retiisit. Hienonna valkosipuli ja kesäsipulit varsineen.
- Ruskista tofut öljyssä pannulla ja ota sivuun. Paista sipulia ja valkosipulia hetki, lisää porkkanat ja sellerit paistumaan 5 minuutiksi. Lisää pannulle retiisit, tofu, tomaattipyre, etikka, misotahna ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.