
Punajuurista ja fetasta syntyy täydellisen täyteläinen kastike täysjyväspagetille.
Punajuuri-fetapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pastavesi kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää suola.
- Kuori ja pilko sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Murenna feta. Silppua persilja.
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
- Kuullota sipulit öljyssä isolla pannulla tai kattilassa. Lisää balsamietikka ja nokare hunajaa. Kääntele sipuleita muutama minuutti.
- Lisää joukkoon punajuuriraaste. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Kauho joukkoon pastan keitinlientä. Lisää feta, mausteet ja suola. Hauduta kannen alla 20 minuuttia.
- Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Lisää annosten päälle pähkinöitä ja reilusti persiljaa.