
Salvian ja voin liitto solmittiin taivaassa.
Salvia-sitruunapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä spagetti suolatussa vedessä ohjeen mukaan. Säästä kupillinen keitinvettä.
- Sulata voi paistinpannulla, lisää salvia ja anna kuullottua hetki. Lisää sitruunankuori ja mehu. Lisää pasta ja keitinvesi, sekoita varovasti nostellen. Raasta joukkoon parmesania ja rouhittua mustapippuria. Tarjoa välittömästi.
Miten ihmeessä tässä on näin vähän voita ja sitruunaa?Ja puoli kiloa keittämätöntä pastaa. Onko tätä oikeasti maistettu?
Tämä resepti on sellainen, että voin määrää voi hyvin säädellä oman maun mukaan. Lisään siihen vaihteluvälin!
Tämä kuulosti herkulliselta mutta ei maistunutkaan muulta kuin keitetyltä spagetilta. Harmi, odotin tältä paljon.
Onpa harmillista. Ehkä salviaa olisi tarvittu hieman enemmän? Puoli ruukkua voi olla aika vähän, jos ruukku on pieni. Lisään tämänkin huomion ohjeeseen.
Tämä oli yksinkertaisuudessaan ihan jäätävän hyvää! Uusi suosikki.
Tosi hyvää!
Ois kiva kokeilla, vielä kun kaupoista löytyisi sitä tuoretta salviaa!!
Mikä olisi hyvä viini tämän ruuan kanssa?