
Carbonaran täyteläinen maku syntyy keltuaisten ja parmesaanijuuston yhdistelmästä.
Sieni-bataatticarbonara
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja raasta bataatti karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli. Paista bataattia ja sipulia öljyssä paistinpannulla noin 5 minuuttia.
- Viipaloi sienet ja lisää pannulle. Jatka paistamista vielä 2 minuuttia.
- Sekoita pienessä kulhossa pastan keitinvesi ja keltuaiset. Siirrä paistinpannu syrjään liedeltä ja lisää vesi-keltuaisseos pannulle. Lisää pannuun myös kuuma, valutettu pasta. Mausta pippurilla, suolalla, parmesaanilla ja ruohosipulilla.
Carbonara?
Jos minä teen pastaa johon tulee sitruunaa, anjovista ja kaprista, onko pastani silloin schnitzel?
Ei tuo bataattipasta valmistu vartissa, jos aikaa lähtee mittaamaan siitä, kun vettä aletaan kuumentaa. Ottaa päähän nuo valheelliset mainoslauseet!!!
Eikä carbonaran nimeä pidä sotkea moiseen moskaan! Mikä siinä on carbonaraa, kun sianliha puuttuu kokonaan??
"Carbonaran täyteläinen maku syntyy keltuaisten ja parmesaanijuuston yhdistelmästä."
Se yhdistelmä taisi unohtua lisätä tuohon annokseen? On meinaan kuivaakin kuivemman näköinen makaronikasa. Missä vaiheessa parmesaaniraaste oli tarkoitus lisätä kun tuossa on vain pinnalla muutama parmesaanilastu? Vai onko tämä vain ns "havainnekuva", joka ei varsinaisesti liity tähän reseptiin?