
Tomaattipastan kierteissä maistuvat tulisieluinen chili ja lempeäluonteinen mozzarella.
Spagetti Margherita
Ainekset
Työvaiheet
- Laita spagetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit.
- Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista sipuleita ja chililastuja pannulla muutama minuutti.
- Kumoa joukkoon purkillinen kirsikkatomaatteja. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen.
- Lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit, balsamico, oregano ja suola. Hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia. Lisää pastan keitinlientä, jos kastike on liian sakeaa.
- Valuta pasta. Kaada kastike pastan joukkoon. Revi mozzarella pieniksi paloiksi. Lisää juusto kuuman pastan joukkoon. Viimeistele oreganolla.