Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
20:27 | 12.1.2015

Spaghetti di pomodoro - pastaa tomaattikastikkeessa

Lisää omaan keittokirjaan
Anniina Soppela on lisännyt 1 reseptiä

Tämä on niitä ruokia, joihin ainekset löytyy melkeinpä aina kaapeista. Siis ei vain tätä ruokaa varten, vaan ihan muutenkin.

Tämä on niitä ruokia, jotka tulevat todella nopeasti.

Tämä on niitä ruokia, joita teen usein yksin ollessani, kun kokkaan ainoastaan itselleni.

Tämä on niitä ruokia, jotka maistuvat aina.

Edullista, halpaa, nopeaa.

Reseptistä kiitos italialaiselle ystävälleni, joka asui meillä kuukauden muutama vuosi sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1
15
Helppo

Spaghetti di pomodoro - pastaa tomaattikastikkeessa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Yhdelle
oliiviöljyä
n. 15
kpl
kirsikkatomaatteja
valkosipulinkynsi
mustapippuria
suolaa
muutama
lehti
basilikaa
n. 15
g
Parmesania
80
g
tummaa spaghettia
vettä + suolaa keittämiseen

Vaiheet

 

  1. Laita ensimmäisenä vesi kiehumaan spaghettia varten. Lisää siihen suola. Puoleentoista litraan vettä laitoin 1,5 rkl karkeaa suolaa. Keitä al denteksi, näillä laaduilla tumma pasta kiehui 9 minuuttia, vaalea tulee usein 7 minuutissa. Veden kuumetessa ja spaghetin kiehuessa ehtii tehdä kaiken muun.  
  2. Pilko tomaatit puoliksi ja valkosipulinkynsi karkeaksi rouheeksi. Raasta valmiiksi parmesaani ja silppua basilika.
  3. Kuullottele kohtalaisella lämmöllä tomaattia ja valkosipulia pinnoitetussa pannussa. Lisää pippuri ja suola. Voit vähän litistellä tomaatteja siten, että osa täytteistä pursuaa ulos ja tekee soosista kastikemaisemman, jos tomaatit eivät itsestään sinne pehmenny.  
  4. Anna tomaattien hautua kannen alla miedo(imma)lla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes spaghettien keittoaikaa on jäljellä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon sokeri, basilika ja 1/3 parmesaanista.  
  5. Sekoita valmis spaghetti tomaattikastikkeeseen ja tarjoa välittömästi. Pinnalle ripottele vielä parmesaania ja vóla!
Tilaa Glorian ruoka & viini
tomaatti
Pasta
kasvispasta
kirsikkatomaatti
italialainen
parmesaani
helppo
nopea
spaghetti
nopea pasta
parmesan

Suosituimmat

Kuminanäkkärit

Tofu-jyväbowl

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini