
Kermaisen sienikastikkeen salaisuus on misotahna, jota löytyy isoista marketeista. Keitä kastiketta niin pitkään, että saat melkein muhennosta. Silloin maut ovat kohdillaan.
Suppis-misopasta
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipulit. Pilko fenkoli. Raasta sitruunan keltainen kuoriosa ja purista puolikkaan mehu.
- Paista sieniä kuumalla kuivalla pannulla, kunnes niistä irtoava neste haihtuu. Lisää pannulle voi, sipulit ja fenkolit ja jatka paistamista noin 5 minuuttia. Sekoita sitruunan mehu paistokseen, kiehauta ja lisää kerma, misotahna, suola ja pippuri. Hauduta kastiketta 15 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota desilitra keitinvettä talteen. Sekoita valutettu pasta ja keitinvesi sienikastikkeeseen.
- Raasta juusto ja hienonna persilja. Sekoita ne ja sitruunankuoriraaste pastan joukkoon juuri ennen ruokailua.