
Kotiruokaklassikon kasvisversio valmistuu tempestä tai quorn-rouheesta. Kokeile, kumpi on sinun lempparisi!
Vegebolognese
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonna myös siitakesienet. Raasta tempe. Jos käytät quornia, käytä se suoraan jäisenä.
- Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia 5 minuuttia. Lisää siitakesienet ja jatka paistamista 2 minuuttia. Lisää tempe tai quorn ja kääntele sekaisin. Lisää soijakastike ja mausteet, jatka paistamista vielä 5 minuuttia.
- Raasta parmesaani. Lisää se ja kaikki loput ainekset kastikkeeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kääntele kastikkeeseen.