Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Salaatit
Gluteeniton
Vegaaninen
10:35 | 28.9.2016

Kahden kaalin caesarsalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anni Kravi KUVA Tuomas Kolehmainen

Tämä herkulinen kahden kaalin caesarsalaatti on vegaaninen, mutta maistuu kyllä ihan kaikille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
30 min
Keskivaikea

Kahden kaalin caesarsalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

125
g
lehtikaalia (esim. Pirkka)
1
kukkakaalin vihreät lehdet
1
dl
kvinoaa
290
g
käyttövalmiita kikherneitä (esim. Go Green)
1
pieni avokado
Tahinikastike
2
rkl
sitruunamehua
1
rkl
vaaleaa tahinia (esim. Foodin Tahini Light)
2
tl
dijoninsinappia
1/2
tl
valkosipulijauhetta
1-2
rkl
vettä
1/4
tl
Himalajan-suolaa
Vegaanin parmesaani
1
rkl
kuorittuja hampunsiemeniä
1
rkl
kuorellisia manteleita
1
rkl
ravintohiivahiutaleita
1/4
tl
valkosipulijauhetta
1/4
tl
Himalajan-suolaa
Kukkakaalikrutongit
4
kukkakaalin nuppua
1/2-1
rkl
ekstra neitsytoliiviöljyä
1/4
tl
Himalajan-suolaa

Vaiheet

  1. Huuhtele lehtikaali. Jos käytät kokonaisia isoja lehtiä, suikaloi ne ja poista kovat lehtiruodit. Irrota kukkakaalin vihreät lehdet, huuhtele ja suikaloi ne. Yhdistä lehdet kulhossa.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Kvinoan kiehuessa huuhtele ja valuta kikherneet.
  3. Tee tahinikastike sekoittamalla pienessä kulhossa sitruunamehu, tahini, sinappi ja valkosipulijauhe. Seos kiinteytyy hieman. Notkista kastike lisäämällä noin 2 rkl vettä. Mausta suolalla.
  4. Valmista vegaanin parmesaani soseuttamalla aineet teho- tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
  5. Tee kukkakaalikrutongit. Huuhtele kukkakaalin nuput ja leikkaa niistä veitsellä tai mandoliinilla ohuita viipaleita ja pieniä murusia. Paista viipaleet oliiviöljyssä paistinpannussa rapeiksi. Mausta suolalla.
  6. Halkaise avokado, poista kivi ja lohko hedelmäliha. Sekoita jäähtynyt kvinoa ja valutetut kikherneet kaalinlehtien joukkoon. Sekoita kastike tasaisesti salaatin joukkoon. Ripottele hampunsiemenparmesaani päälle ja koristele kukkakaali-krutongeilla ja avokadolohkoilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
caesarsalaatti
tahinikastike
30 minuuttia
gluteeniton deli
Vegebaari
kevyet & salaatit
vegaaninen
vegaani
vegaanin parmesaani
kukkakaalikrutongit

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Taatelikakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini