
Salsa verde -kastikeella maustettu salaatti sopii hyvin pediksi sitruunalla maustetulle lohelle.
Salsa verde -salaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita edamamepavut kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Poista parsojen kovat tyvet. Paloittele parsat, lisää ne kattilaan. Keitä vielä 4 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Valuta kasvikset ja huuhdo ne kylmällä vedellä.
-
Pese ja viipaloi kurkut ja retiisit. Asettele salaattisekoitus tai pinaatti, versot, valutetut edamamet ja parsat tarjoiluvadin reunoille.
-
Tee salsa verde. Hienonna yrtit ja kuori valkosipulinkynsi. Laita kaikki kastikkeen ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Surauta tasaiseksi. Laita lohi vadin keskelle. Tarjoa salsa verden kanssa.