Pikaherkku valmiista pinaattiletuista! Testaa suosikkieinestä vaihteeksi avokadosalaatin, raejuuston ja tulisen kastikkeen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Tuunatut pinaattiletut
Ainesosat
1
kypsä avokado
1
rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
3
kevätsipulin vartta
½
ruukkua
korianteria
½
ps (noin 30 g)
babypinaattia
1
lime
1
rkl
oliiviöljyä
½
tl
suolaa
¼
tl
rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1
pkt
pinaattilettuja
1
prk (200 g)
raejuustoa
srirachakastiketta (tai muuta tulista kastiketta)
limelohkoja
Vaiheet
-
Kuori ja viipaloi avokado. Leikkaa kirsikkatomaatit 4 osaan. Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Sekoita kaikki pinaatin kanssa kulhossa ja purista limen mehu päälle. Lorauta vielä joukkoon öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele ja siirrä hetkeksi sivuun.
-
Kuumenna pinaattiletut pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Lusikoi jokaisen päälle raejuustoa. Purista päälle limeä ja pursota vielä hieman srirachaa. Tarjoa avokadosalaatin kanssa.