
Makeantuliset kimchiletut maistuvat erityisen hyviltä oluen tai korealaisen riisiviinin makgeollin kanssa. Näiden lettujen taikinaan ei tule kananmunaa: taikinaa paistetaan riittävän kauan, kunnes se muuttuu lettumaiseksi ja sen voi kääntää.
Kimchiletut
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa kimchi pieniksi kuutioiksi. Ota purkista 2 rkl kimchin lientä. Viipaloi kevätsipulit. Sekoita taikinan aineet kulhossa.
-
Kuumenna 2 rkl öljyä paistinpannussa (Ø noin 22 cm). Kaada kauhallinen taikinaa pannuun ja levitä ohueksi letuksi. Voit paistaa letut myös pikkuletuiksi lettupannussa. Paista 3–5 minuuttia matalalla lämmöllä, kunnes pohja on kullanruskea ja rapea.
-
Käännä lettu lastalla tai lautasen avulla. Valuta 1 rkl öljyä letun ympärille, nosta lastalla letun reunoja ja kääntele pannua, jotta öljy valuu letun alle. Paista 3–5 minuuttia.
-
Paista loput letut samoin.
-
Hienonna keväsipuli ja sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa lettujen kanssa.