Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Vegaaninen
11:40 | 12.8.2019

Härkiskulho

Lisää omaan keittokirjaan
Sport on lisännyt 93 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Mikko Hannula

Paljon kasviksia sisältävät härkiskulhot ovat nopeaa ruokaa silloin, kun kaipaat jotain terveellistä! Mausta härkis ohjeen mukaan tai kokeile valmiiksi maustettuja härkiksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
10 min + kypsennys 10 min
Helppo

Härkiskulho

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

200
g
härkistä
2
tl
srirachaa
1
rkl
soijaa
1
punasipuli
1
paprika
1
pieni kesäkurpitsa
1
maissi
Kastike
1/2
sitruunan mehu
2
rkl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
ripaus
suolaa ja sokeria
Lisäksi
5
dl
rapeaa salaattia
6
kirsikkatomaattia
Lisäksi
vahvaa foliota

Vaiheet

  1. Valmista kastike sekoittamalla ainekset.
  2. Mausta härkis srirachalla ja soijalla. Ota foliosta neliön muotoinen pala ja laita härkis folion keskelle. Sulje folio nyytiksi.
  3. Poista paprikasta kanta ja siemenkota. Puolita punasipuli ja paprika. Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin.
  4. Kypsennä härkisnyyttiä, sipulin ja paprikan puolikkaita, kesäkurpitsaviipaleita ja maissia keskilämmöllä grillissä noin 10 minuuttia.
  5. Leikkaa kypsästä maissista jyvät kulhoon. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsat ja lisää maissin joukkoon. Lusikoi joukkoon kastike ja sekoita.
  6. Jaa kasviksia, rapeaa salaattia, tomaatteja ja härkis-sipuliseosta kahteen kulhoon omiin lohkoihinsa. Kaada kasvisten marinadi päälle.

MONIPUOLINEN HÄRKIS. Härkis eli valmis härkäpapuvalmiste on erinomainen vaihtoehto eläinproteiinille. Proteiinin lisäksi siinä on hitaita hiilareita sekä sopivassa määrin luonnollista rasvaa, joka takaa pitkäkestoisen energiansaannin.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Härkiskulho
Vegebaari
30 minuuttia
kasvis
Vege
kevyet & salaatit

Suosituimmat

Maailman paras riisipuuro

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Vegaaninen uuniriisipuuro

Shelterin mallasleipä

Sienisalaatti suolasienistä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini