Paljon kasviksia sisältävät härkiskulhot ovat nopeaa ruokaa silloin, kun kaipaat jotain terveellistä! Mausta härkis ohjeen mukaan tai kokeile valmiiksi maustettuja härkiksiä.
Härkiskulho
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset.
- Mausta härkis srirachalla ja soijalla. Ota foliosta neliön muotoinen pala ja laita härkis folion keskelle. Sulje folio nyytiksi.
- Poista paprikasta kanta ja siemenkota. Puolita punasipuli ja paprika. Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin.
- Kypsennä härkisnyyttiä, sipulin ja paprikan puolikkaita, kesäkurpitsaviipaleita ja maissia keskilämmöllä grillissä noin 10 minuuttia.
- Leikkaa kypsästä maissista jyvät kulhoon. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsat ja lisää maissin joukkoon. Lusikoi joukkoon kastike ja sekoita.
- Jaa kasviksia, rapeaa salaattia, tomaatteja ja härkis-sipuliseosta kahteen kulhoon omiin lohkoihinsa. Kaada kasvisten marinadi päälle.
MONIPUOLINEN HÄRKIS. Härkis eli valmis härkäpapuvalmiste on erinomainen vaihtoehto eläinproteiinille. Proteiinin lisäksi siinä on hitaita hiilareita sekä sopivassa määrin luonnollista rasvaa, joka takaa pitkäkestoisen energiansaannin.