
Pari minuuttia pannulla, ja härkäpapusuikaleet ovat mehevän rapeita. Tarjoa keitetyn basmatiriisin tai nuudeleiden kanssa.
Usein ruokapöytään istuvilla on keskenään erilaisia ruokavalioita ja mieltymyksiä. Yksi voi toivoa ruoalta vegaanisuutta ja gluteenittomuutta, toinen taas haluaisi lautaselleen mahdollisimman selkeitä makuja.
Monet uusista kasviproteiinivalmisteista on suunniteltu niin, että ne sopisivat mahdollisimman monelle ruokailijalle. Yksi hyvä esimerkki ovat härkäpapusuikaleet, joissa papuraaka-aine on valmistettu lastuiksi niin, että ne paistuvat pannulla rapeiksi ja lihamaisen mureiksi.
Oheisessa ohjeessa härkäpapusuikaleista tehdään yksinkertainen, muutaman aineksen höystö, jonka voi tarjota niin keitetyn riisin kuin nuudeleiden kanssa. Ideana on käyttää paistamiseen seesamiöljyä, joka antaa höystölle ihanan paahteisen maun.
Koska lastuissa on valmiiksi suolaa, maustekastikkeita lisätään varoen.
Seesami-härkäpapu
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kastikkeen aineet.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää kuumalle pannulle härkäpapusuikaleet minuutiksi. Lisää porkkanat ja kastike. Jatka paistamista pari minuuttia.
- Viimeistele seesamiöljyllä ja siemenillä. Silppua pinnalle tuoretta korianteria.
Vinkki! Samalla kun paistat suikaleet, keitä niiden seuraksi basmatiriisiä tai nuudeleita.