Tofusta ja kasviksista saa ihanan vegaanisen pannun, joka muistuttaa rakenteeltaan munakokkelia! Maukas tofukokkeli toimii niin viikonloppuaamiaisella kuin iltaruokanakin.
Tofukokkeli
Ainekset
Työvaiheet
-
Kääri tofu liinaan ja laita painon alle vartiksi.
-
Kuori ja suikaloi punasipuli ohueksi, hienonna paprika ja lehtikaali.
-
Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista kasviksia 5 minuuttia. Mausta ½ teelusikallisella suolaa ja ripauksella pippuria.
-
Lisää lehtikaali ja lisää suolaa ja pippuria, pyöräytä tasaiseksi. Laita kansi päälle ja anna hautua 2 minuuttia.
-
Murustele tofu haarukan avulla ja lisää pannulle kasvisten joukkoon. Pyöräytä tasaiseksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää sen verran vettä, että kastike on juoksevaa. Kaada kastike pannulle. Jatka paistamista, kunnes kokkeli on rapeaa.
-
Tarjoa maalaisperunoiden ja tomaattisalsan kanssa.