
Täyteläisen kermaista, mutta vegaanista. Tässä supervuoassa loistavat lehtikaali ja puolukka.
Vegaaninen lehtikaalivuoka
Ainekset
Työvaiheet
-
Ota muutama pähkinä pussista sivuun ja laita loput pähkinät ja kerma kulhoon. Anna liota vähintään 1 tunti. Lisää 2 rkl öljyä ja soseuta.
-
Huuhtele nokkoset ja laita ne kiehuvaan veteen 1–2 minuutiksi. Siivilöi ja huuhtele.
-
Hienonna kaalit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Kuumenna 2 rkl öljyä isolla pannulla. Paista kaalia ja purjoa 5 minuuttia. Sekoita joukkoon hienonnettu rosmariini ja nokkonen, siirappi ja suola.
-
Laita kaalipaistos vuokaan, kaada joukkoon kermaseos, lisää puolukat ja sekoita. Laita loput pähkinät pinnalle. Paista vuokaa 180-asteissa uunissa noin 30 minuuttia.