
Tulista, makeaa ja suolaista. Jalapenon, vesimelonin ja fetan yhdistelmä on yksinkertaisesti koukuttava! Vihreä paprika antaa salaattiin lisää rousketta.
Jalapeno-vesimelonisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Valmista ensin kastike. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynsi. Pilko jalapenot. Purista limettimehu. Laita kastikkeen ainekset öljyä lukuunottamatta monitoimikoneen kulhoon. Soseuta leikkuuterällä, kunnes sipulit ja chilit ovat hienontuneet. Lisää öljy vähitellen koko ajan sekoittaen.
-
Leikkaa vesimeloni kuorettomaksi ja kuutioi hedelmäliha. Poista paprikasta kanta ja siemenet. Leikkaa paprika lohkoiksi. Viipaloi kevätsipulit ja jalapenot. Poista jalapenoista siemenet halutessasi.
-
Sekoita kulhossa keskenään vesimeloni ja paprika. Valuta joukkoon kastike ja sekoita varovasti. Kumoa salaatti tarjoiluvadille.
-
Lisää kevätsipulit, jalapenot ja murenna päälle feta. Viimeistele salaatti basilikalla tai tuoreella mintulla.