Juusto ja kerma täydentävät pikanuudeliannoksen täyttäväksi kokonaisuudeksi. Tämä on täydellinen pikainen annos kun himo iskee johonkin suolaiseen, rasvaiseen ja juustoiseen.
Juustoa ja kermaa nuudeleissa? Kyllä, tämä herkku koukuttaa varmasti. Pasta Alfredosta makuja lainaava pika-annos on niittänyt suosiota nettikansan joukossa, eikä ihme.
Klassikkoannoksen maut toimivat erinomaisesti yhdistettynä nuudeleihin. Lohduttavan tuhti ja lämmittävä herkku valmistuu muutamassa minuutissa, eikä raaka-aineita tarvita kuin kourallinen. Juustonuudelit ovat siis täydellinen ratkaisu myöhäisillan hiilarihimoon.
Kermakastike maustetaan valkosipulilla ja nuudeleiden chilijauheella. Juusto sulaa kastikkeen joukkoon sillä välin kun nuudelit keitetään kypsäksi ja lopuksi nuudelit vain sekoitetaan kastikkeeseen.
Juustonuudelit
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuullota ne voissa pehmeiksi. Kaada pannulle kerma ja nuudelipussien sisältä kuivattu chili. Anna kiehahtaa. Lisää juusto ja sekoittele, kunnes se sulaa.
-
Yhdistä valutetut nuudelit ja kastike. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Lisää joukkoon kasviksia, kuten vaikkapa parsaa, pieneksi paloiteltuja parsakaalinnuppuja, herkkusieniä, herneitä tai litteitä sokeriherneenpalkoja.
Liian hyvää tehdään toistekin.