Vokki sopii arkeen loistavasti! Tähän versioon tulee kylmäsavutofua, nuudeleita ja paljon kasviksia, ja se tarjoillaan kylmän hapanimeläkastikkeen kanssa.
Kaali-tofuvokki
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä nuudelit kypsiksi ja sekoita kastike.
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Puolita siitakesienet ja isoimmat varsikukkakaalit. Paista sieniä ja kasviksia kuumalla wokkipannulla öljytilkassa noin 5 minuuttia. Siirrä syrjään.
- Valuta ja viipaloi tofu. Paista viipaleet öljytilkassa kauniin ruskeiksi (noin minuutti per puoli).
- Siirrä kasvikset ja sienet takaisin pannulle, sekoita joukkoon kypsät nuudelit ja seesaminsiemenet. Kuumenna. Nostele paistetut tofuviipaleet kuuman vokin päälle. Tarjoa kylmän hapanimeläkastikeen kanssa.