Pinnalta rapeat ja sisältä pehmeät kasvispihvit maistuvat kesäiseltä Kreikalta. Ei uskoisi, että ne on tehty porkkanalaatikon jämistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 pihvitä
30 min
Keskivaikea
Kasvispihvit porkkanalaatikosta
Ainesosat
1/2
prk
(á 285/170 g) käyttövalmiita vihreitä linssejä
8
isoa vihreää oliivia
200
g
porkkanalaatikkoa
1
muna
1 1/2
rkl
perunajauhoja
1 1/2
rkl
sitruunan mehua
50
g
fetajuustoa
2
dl
panko- tai korppujauhoja
öljyä paistamiseen
Kastike
2
dl
paksua jogurttia
2
rkl
kapriksia
1
rkl
sitruunan mehua
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Huuhdo linssit kylmällä vedellä lävikössä. Leikkaa oliivit pieniksi kuutioiksi. Sekoita linssit ja oliivit porkkanalaatikkoon. Lisää muna, perunajauhot ja sitruunamehu. Murusta feta joukkoon.
- Muotoile taikinasta yksi pihvi kerrallaan ja pyörittele se panko- tai korppujauhoissa. Jos taikina on liian löysää, lisää siihen ruokalusikkallinen perunajauhoja. Paista pihvit kuumalla pannulla rapeiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.