Helppo vegeruoka suorastaan uhkuu sitä tummaa ja terveellistä vihreää. Pannu maistuu sellaisenaan tai lisukkeena.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 isoa annosta
10 min
Helppo
Kikherne-pinaattipannu
Ainesosat
2
tl
oliiviöljyä
4
lehtikaalin vartta
2-4
valkosipulinkynttä
250
g
tuoretta pinaattia
1
tlk
kikherneitä
1
tl
jeeraa eli juustokuminaa
suolaa
mustapippuria
limen mehua
Vaiheet
- Silppua valkosipulinkynnet. Riivi lehtikaalin kuivat osat pois ja silppua lehdet.
- Kuumenna öljy pannussa. Lisää valkosipulihakkelus ja lehtikaalisilppu. Paistele hetki, mutta älä anna valkosipulin ottaa väriä.
- Lisää valutetut kikherneet ja pinaatti. Laita kansi päälle ja hauduttele, kunnes pinaatti menee kasaan. Tähän kuluu joitakin minuutteja. Jos pelkäät, että ruoka meinaa kärähtää, lisää tilkka vettä, noin puolisen desiä.
- Mausta jeeralla, suolalla, pippurilla ja limen mehulla.