
Kesän herkut nokkonen ja kantarelli maistuvat korealaisittain.
Korealainen nuudeli bibim guksu
Ainekset
Työvaiheet
- Tee kastike. Purista limetin mehu. Sekoita kaikki kastikeaineet kulhossa.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Keitä kananmunat koviksi, 8 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä.
- Ryöppää nokkosia kiehuvassa vedessä 2 minuuttia. Valuta.
- Puhdista kantarellit. Huuhtele ja viipaloi purjo. Kuumenna öljy pannussa. Paista kantarelleja öljyssä 3 minuuttia. Lisää purjo ja paista vielä 2 minuuttia. Siirrä sivuun.
- Leikkaa kaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
- Yhdistä nuudelit, nokkoset, sieni-purjoseos, vihannekset ja idut. Sekoita kastike joukkoon. Kuori ja halkaise kananmunat ja viimeistele annokset kananmunanpuolikkailla.