
Rapsakat ruohosipuliletut kannattaa syödä heti, ihanan kuumina.
Korealainen ruohosipulilettu
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita taikinan ainekset kulhossa. Jaa ruohosipulit neljään nippuun ja leikkaa varret noin 5 cm:n pätkiksi. Hienonna chili.
- Kuumenna ruokalusikallinen öljyä isolla, tarttumattomalla pannulla. Levitä desi taikinaa tasaisesti pannulle. Paina pannukakun pinnalle neljännes ruohosipulista ja vähän chiliä. Valuta letun päälle vielä ruokalusikallinen taikinaa, jotta ruohosipulit tarttuvat lettuun.
- Paista 3–4 minuuttia, kunnes taikina on melkein kokonaan hyytynyt. Käännä ja paista toiselta puolelta 1–2 minuuttia tai kunnes lettu on kypsä ja rapea. Tarjoile soija-seesamikastikkeen kanssa (ks. ohje).
Soija-seesamikastike
Ainekset
Työvaiheet
- Hienonna ruohosipuli ja laita pieneen kulhoon tai kastikekippoon. Sekoita joukkoon loput ainekset ja tarjoile lettujen kanssa.