Papuja, kurpitsaa ja korianterijogurttia. Ihanat syksyiset kasvistacot valmistuvat puolessa tunnissa.
Kurpitsa-mustapaputacot
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kääntele kurpitsakuutiot öljyyn ja mausteisiin. Paahda noin 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmeää.
-
Tee sillä aikaa korianterijogurtti. Hienonna korianteri, kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
-
Valuta ja huuhdo pavut ja kippaa pannulle. Lisää paahdetut kurpitsakuutiot ja tacokastike joukkoon. Lämmitä seos, mutta älä keitä. Pidä lämpimänä pannulla tarjoiluun saakka.
-
Lämmitä tortillaletut ja tarjoa korianterijogurtin, kurpitsa-papuseoksen ja punasipulin kera.