Fetajuustoa, tomaattia ja oliiveja – inspiraatio tämän lämpimän leivän täytteisiin on saatu kreikkalaisesta salaatista.
Lämmin fetaleipä
Ainekset
Työvaiheet
-
Levitä leiville majoneesia.
-
Leikkaa feta viipaleiksi ja nosta leiville. Lisää tomaatit ja oliivit.
-
Paista 225-asteisen uunin ylätasolla, grillivastuksen alla noin 5–8 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja tomaatit pehmenevät hieman.
-
Viimeistele salaattipinaatilla, kurkulla, oreganolla ja pestolla.
Wow! Ruokatoimittaja on keksinyt pyörän uudelleen!
Kuka kertoisi, että lämppäreitä on tehty vaihtelevista aineksista ainakin viimeiset 60 vuotta.
Ihanat leivät! Kokeilin, hieno makumaailma.
"Wow! Ruokatoimittaja on keksinyt pyörän uudelleen!
Kuka kertoisi, että lämppäreitä on tehty vaihtelevista aineksista ainakin viimeiset 60 vuotta."
No kai nyt vanhoistakin resepteistä saa keksiä uusia variaatioita. Ei olisi itselleni tullut mieleen tehdä näillä täytteillä ilman respaa.