Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
18:08 | 5.6.2014

Neljän juuston pizza

Lisää omaan keittokirjaan
Kolatun Juustola on lisännyt 10 reseptiä
OHJE ja KUVA Timo Kaplas

Juustofanin pizzassa on täytteenä neljää eri juustoa.

Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 pizzaa
60 min
Helppo

Neljän juuston pizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohja
2
dl
vettä
2
tl
kuivahiivaa (tai 10 g tuorehiivaa)
1/2
tl
suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
3
dl
vehnäjauhoja
Täyte
1
dl
tomaattimurskaa tai -pyrettä
Kolatun Valdemar kuttucheddarjuustoa
Ruska munajuustoa
Martta lehmänmaitocheddarjuustoa
Chevre vuohenmaitojuustoa
tuoretta basilikaa
Valkosipulia
oreganoa

Vaiheet

  1. Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen.
  2. Lisää taikinaan vähitellen jauhoja samalla vaivaten.
  3. Puolet jauhoista lisättyäsi lisää öljy.
  4. Lisää hiljalleen loput jauhot.
  5. Laita taikina liinan alle kohoamaan lämpimään ja vedottomaan paikkaan noin puoleksi tunniksi.
  6. Viipaloi ja raasta juustot.
  7. Murskaa halutessasi valkosipulia.
  8. Muotoile taikinasta joko kaulien tai käsin leivinpaperilla peitetylle pellille kaksi pizzaa. Käytä apuna jauhoja.
  9. Lisää pohjalle tomaattikastike, oregano ja juustot.
  10. Paista 250 asteessa kymmenen minuuttia.
  11. Lisää kypsän pizzan päälle basilikan lehdet ja nauti.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pizza
Juusto
juustopizza

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Lakupallopiparit

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini