Juustofanin pizzassa on täytteenä neljää eri juustoa.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Neljän juuston pizza
Ainekset
Työvaiheet
- Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen.
- Lisää taikinaan vähitellen jauhoja samalla vaivaten.
- Puolet jauhoista lisättyäsi lisää öljy.
- Lisää hiljalleen loput jauhot.
- Laita taikina liinan alle kohoamaan lämpimään ja vedottomaan paikkaan noin puoleksi tunniksi.
- Viipaloi ja raasta juustot.
- Murskaa halutessasi valkosipulia.
- Muotoile taikinasta joko kaulien tai käsin leivinpaperilla peitetylle pellille kaksi pizzaa. Käytä apuna jauhoja.
- Lisää pohjalle tomaattikastike, oregano ja juustot.
- Paista 250 asteessa kymmenen minuuttia.
- Lisää kypsän pizzan päälle basilikan lehdet ja nauti.