Juustofanin pizzassa on täytteenä neljää eri juustoa.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 pizzaa
60 min
Helppo
Neljän juuston pizza
Ainesosat
Pohja
2
dl
vettä
2
tl
kuivahiivaa (tai 10 g tuorehiivaa)
1/2
tl
suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
3
dl
vehnäjauhoja
Täyte
1
dl
tomaattimurskaa tai -pyrettä
Kolatun Valdemar kuttucheddarjuustoa
Ruska munajuustoa
Martta lehmänmaitocheddarjuustoa
Chevre vuohenmaitojuustoa
tuoretta basilikaa
Valkosipulia
oreganoa
Vaiheet
- Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen.
- Lisää taikinaan vähitellen jauhoja samalla vaivaten.
- Puolet jauhoista lisättyäsi lisää öljy.
- Lisää hiljalleen loput jauhot.
- Laita taikina liinan alle kohoamaan lämpimään ja vedottomaan paikkaan noin puoleksi tunniksi.
- Viipaloi ja raasta juustot.
- Murskaa halutessasi valkosipulia.
- Muotoile taikinasta joko kaulien tai käsin leivinpaperilla peitetylle pellille kaksi pizzaa. Käytä apuna jauhoja.
- Lisää pohjalle tomaattikastike, oregano ja juustot.
- Paista 250 asteessa kymmenen minuuttia.
- Lisää kypsän pizzan päälle basilikan lehdet ja nauti.