
Rapeaa parsakaalia, nuudeleita ja umaminen miso-limettikastike. Matka Japaniin kestää alle puoli tuntia.
Nuudeleita ja paahdettua varsiparsakaalia
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita varsiparsakaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Lorauta päälle seesamiöljyä ja ripottele seesaminsiemeniä. Paahda noin 15 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat rapeita. Varo polttamasta niitä!
-
Keitä kananmunia 6–7 minuuttia. Kuori ja puolita. Viipaloi retiisit.
-
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja kääntele kastikkeeseen.
-
Jaa nuudelit kulhoihin ja laita päälle parsakaalia, retiisiä ja kananmunaa ja halutessasi lisää rapeaa valkosipulia tai chiliä. Voit myös puristaa päälle limetin mehua.