
Tämä makuhermot yllättävä kasvisruoka syntyy nopeasti ja helposti arkipöytäänkin.
Pannupaahdetut sienet ja karamellisoitu sipuli
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista herkkusienet. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa (tai käytä kahta pienempää paistinpannua).
- Paista kokonaisia sieniä täydellä teholla kunnes ne saavat vähän kullanruskeaa pintaa joka puolelle (noin 5 min.). Pyörittele sieniä säännöllisesti, jotta ne ruskistuvat joka puolelta.
- Sheivaa fenkoli kuorimaveitsellä siivuiksi sienien paistuessa ja lisää pannulle. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli pannulle chilin kanssa. Lisää myös suola. Sekoita ja yritä saada fenkoli pannun pohjalle. Laske lieden lämpöä miedommalle.
- Paista ilman kantta miedolla lämmöllä, kunnes fenkoli on pehmeää ja karamelisoitunutta. Tarkista suola ja tarjoile.