Perunaisessa curryssa yhdistyvät thaimaalainen vihreä curry ja intialainen pinaattipaneer.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Perunacurry
Ainesosat
400
g
kiinteää perunaa (esimerkiksi Siikli)
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
20
g
inkivääriä
4
rkl
öljyä
2
rkl
vihreää currytahnaa (esimerkiksi Spice up!)
1
tlk (500 ml)
kookosmaitoa
2
dl
vettä
1
pss (200 g)
pakastepinaattia
½
pss (100 g)
pakasteherneitä
1
ruukku korianteria
LISÄKSI
keitettyä riisiä
Vaiheet
-
Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Raasta sipuli, valkosipuli ja inkivääri tai laita ne tehosekoittimeen ja aja sosemaiseksi.
-
Kuumenna öljy pannulla. Paista sipuli-inkivääriraastetta hetki. Lisää currytahna ja paista 1–2 minuuttia.
-
Lisää pannulle perunat, kookosmaito ja vesi. Keitä currya keskilämmöllä 10–15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsyneet.
-
Lisää joukkoon pakastepinaatti ja herneet. Kiehauta. Kun herneet ja pinaatti ovat sulaneet, mausta curry korianterilla. Tarjoa riisin kanssa.