Kääräise tortillaletun sisään marinoitua punakaalta, avokadoa ja papupaistosta. Erilaiset lisukkeet, täytteet ja tahnat tuovat makua ja väriä fajitas-pöytään.
Punakaali-paputortillat
Ainekset
Työvaiheet
-
Valuta pavut ja huuhtele. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chili ja hienonna. Kuullota sipulit ja chili öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuullota vielä hetki. Sekoita joukkoon valutetut pavut ja pari ruokalusikallista vettä.
-
Leikkaa punakaali vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä todella ohueksi suikaleeksi. Marinoi öljyllä, sitruunamehulla tai etikalla, hunajalla ja suolalla. Sekoita ja anna marinoitua.
-
Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon hienonnettu korianteri ja limen mehu. Mausta suolalla.
-
Sekoita hummuksen joukkoon sinappi ja mausta parilla rouhaisulla mustapippuria.
-
Halkaise avokado, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Purista limetinmehua päälle ettei viipaleet tummu. Pese salaatti ja leikkaa suikaleiksi.
-
Lämmitä tortillaletut (2 pientä lettua / ruokailija) mikrossa tai pannulla. Levitä letulle hummusta, lisää päälle salaattia, papupaistosta, punakaalta, tomaatti-korianteria ja avokadoa. Taita ja nauti.