Pannulla paahdetut juustoleivät ovat oikeaa lohturuokaa. Väliin sujautetaan herkkusieniä, hummusta ja majoneesia. Tästä ei iltapala parane!
Sieni-cheddarleivät
Ainekset
Työvaiheet
-
Viipaloi sienet. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Kuumenna pannu täydellä teholla ja lisää öljy. Ruskista sieniä ja sipuleita öljyssä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Riivi rosmariinin lehdet joukkoon.
-
Sipaise leipäviipaleille kevyesti majoneesia. Käännä kaksi viipaletta ympäri ja jaa hummus niille. Lisää kummallekin leivälle kaksi juustoviipaletta, sienipaistos ja pinaatti. Nosta toiset leipäpalat kansiksi, majoneesipinta ulospäin. Majoneesilla voideltu leipä ruskistuu paistettaessa kauniisti.
-
Pyyhkäise pannu talouspaperilla puhtaaksi. Lämmitä keskilämmöllä ja paahda leipiä ensin toiselta puolelta 5 minuuttia, käännä ja paina paistinlastalla kasaan. Paahda toista puolta muutama minuutti.