Curryn uumeniin kannattaa pilkkoa kaapista porkkanat, bataatit, tomaatit ja muut kasvishävikit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Soijarouhecurry
Ainesosat
1
pieni (600 g)
myskikurpitsa
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
rkl
inkivääriä raastettuna tai valmista inkiväärimurskaa
2
rkl
öljyä
1½
dl
soijarouhetta
1
tl
garam masala -mausteseosta
1
prk (500 g)
paseerattua tomaattia
1
prk (250 g)
kookoskermaa
n. 4
dl
vettä
2
rkl
punaista currytahnaa
2
tl
(fariini)sokeria
1
tl
suolaa
1
ruukku korianteria
Vaiheet
- Kuori ja halkaise myskikurpitsa. Koverra pois siemenet. Kuutioi kurpitsa. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri.
-
Paista soijarouhetta ja garam masalaa öljyssä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli kuullottumaan.
-
Lisää joukkoon kurpitsakuutiot, paseerattu tomaatti, kookoskerma, vesi, currytahna, inkivääri, sokeri ja suola.
-
Hauduta kastiketta 20 minuuttia.
-
Viimeistele tuoreella korianterilla.
Vinkki! Tarjoa curry keitetyn basmatiriisin kanssa. Hauduta halutessasi kastikkeen joukossa silputtua chiliä.