Vegevokki on kuin lautasellinen värikästä kasvisvoimaa!
Tofu-kasvisvokki
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi myös porkkanat ja palsternakka. Leikkaa lehtisellerin varret suikaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Kuutioi tofu valmiiksi.
- Sekoita kastike. Yhdistä chili- ja soija- tai osterikastike ja kuori sekä raasta inkivääri joukkoon. Laita tofukuutiot maustumaan kastikkeeseen.
- Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Lisää kasvikset pannuun, kun öljy on niin kuumaa, että kasvissuikale sihahtaa öljyssä heti. Kupsennä kasviksia välillä sekoitellen 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat hieman pehmentyneet mutta vielä rapeita.
- Lisää kastike ja tofut. Sekoittele vielä hetki kuumaksi. Viimeistele cashewpähkinöillä ja korianterilla.