
Kuivata tofua talouspaperien tai keittiöpyyhkeiden välissä ennen paistamista. Näin saat siitä huomattavasti rapeamman.
Tofua ja tahini-sitruunavinegrettiä
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kannelliseen lasipurkkiin ja ravista voimakkaasti. Notkista kastiketta oman maun mukaan lisäämällä vettä.
- Avaa tofut paketeista ja nosta talouspaperien tai puhtaan keittiöpyyhkeen väliin. Laita päälle lautanen ja paino, esimerkiksi painava mortteli. Anna kuivua vähintään 15 minuuttia. Mitä kuivempi pinta sitä rapeampi lopputulos.
- Leikkaa tofut viipaleiksi ja taputtele pintaa vielä talouspaperilla. Jos haluat todella rapean lopputuloksen, voit pyöritellä tofut vehnäjauho-maissitärkkelysseoksessa. Paista tofua ensin kuivalla pannulla hetki, ja lisää sitten loraus paistoöljyä. Paista rapeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla tai haluamallasi mausteseoksella.
- Kokoa kulhot, nosta tofupalat muiden ainesten päälle. Viimeistele kulhot tahini-sitruunavinegretillä.