Helppo halloumi-tomaattipannu onnistuu vaikka retkellä. Tarjoa se bulgurin, ohran tai vaikka hyvän leivän kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Valkosipulinen halloumi-tomaattipannu
Ainesosat
2
pkt (à 225–250 g)
pehmeää halloumia (esim. Filos Deluxe)
½
dl
oliiviöljyä
7
valkosipulinkynttä
1
rs (250 g)
miniluumutomaatteja
1
tlk (400 g)
kuorittuja säilyketomaatteja
1
tlk (400 g)
paseerattua tomaattia
2
dl
vettä
1
ruukku korianteria
¾
tl
suolaa
½
tl
sokeria
½
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Valuta halloumit ja leikkaa kumpikin neljäksi samankokoiseksi palaksi. Kuumenna pannussa 1 rkl oliiviöljyä ja paista juustopaloihin kauttaaltaan kaunis väri ja rapea pinta. Siirrä pois pannusta.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää loppu öljy, valkosipulit ja miniluumutomaatit pannuun. Kuullota hitaasti käännellen noin 5 minuuttia. Lisää molemmat tomaattisäilykkeet, vesi ja hienonnettu korianteri.
- Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Lisää halloumit ja anna poreilla hiljalleen noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jos seos kuivuu liikaa.
Vinkki Hienonna korianteri kotona valmiiksi rasiaan.