Supertäyteläinen vegepihvi syntyy lihaisan portobellosienen ja chili-voitaatelin yhdistelmästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo
Portobellopihvit ja chili-voitaatelit
Ainesosat
4
portobellosientä
1-2
rkl
öljyä paistamiseen
Marinadi
2
valkosipulinkynttä
1
dl
balsamicoa
½
dl
oliiviöljyä
2
tl
kuminaa
2
tl
kardemummaa
Chimichurri
2
dl
hienonnettua persiljaa
1
dl
hienonnettua korianteria
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
½
dl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
Chili-voitaatelit
10
kuivattua pehmeää taatelia
1
punainen chili
100
g
voita
Vaiheet
- Puhdista sienet, jos niissä on multaa. Poista sienten jalat. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet astiassa, jonka pohjalle mahtuu vierekkäin neljä portobellonlakkia. Laita sienet marinadiin 10 minuutiksi, käännä ja anna maustua vielä 10 minuuttia.
- Tee chimichurri sienten maustuessa. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipuli. Sekoita kaikki chimichurrin aineet kulhossa.
- Pilko taatelit ja chili. Sulata voi pannussa. Lisää taatelit ja chili ja paista kunnes voi on kullanruskeaa.
- Mittaa 1–2 rkl öljyä toiseen paistinpannuun ja paista portobelloja noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa sienet chimichurrin ja lämpimien taateleiden kanssa.