Satvinen Soyanoff
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja paloittele juurekset. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Leikkaa fenkoli viipaleiksi, lisää puolivälissä joukkoon kiehumaan. Säästä keitinlientä.
- Kuullota mausteet gheessä yllämainitussa järjestyksessä. Lisää soijasuikaleet ja 3 dl juuresten keitinlientä. Keitä ilman kantta kokoon noin 10 minuutin ajan. Poista musta kardemumma lopuksi joukosta.
- Kuutioi tomaatit joukkoon. Lisää myös juurespalat. Mausta merisuolalla ja mustapippurilla.
- Huuhtele kvinoa huolella ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla. Kuori ja raasta punajuuret hienoksi. Kuullota mausteet öljyssä, anna jäähtyä hieman. Sekoita punajuuriraasteen ja soijajogurtin kera. Tarjoa keitetyn kvinoan ja soija-kasvishöystön kera.