Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
45 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Satvinen Soyanoff
Ainekset
1
kpl
keskikokoinen bataatti
1/2
kpl
lanttua
2
kpl
suurta porkkanaa
1
kpl
fenkoli
2
cm
tuoretta inkivääriä
3
rkl
kirkastettua voita (ghee)
1/4
tl
morttelissa hienonnettuja sinapinsiemeniä
pieni hyppysellinen sarviapilaa
1/4
tl
villiselleriä (ajwain)
1/4
tl
morttelissa hienonnettua mustaa intiankuminaa
1
tl
asafoetidaa
1
tl
mietoa savustettua paprikajauhetta
1/4
tl
kanelia
2
kpl
mustaa kardemummaa
1,5
dl
soijasuikaleita
3
kpl
kaltattua (kuorittua) tomaattia
1
tl
merisuolaa
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
Pinnalle
hienonnettua persiljaa
Keitetty kvinoa
3
dl
kvinoaa
6
dl
vettä
ripaus suolaa
Punajuuriraita
2
kpl
punajuurta
3
rkl
auringonkukkaöljyä
1
rkl
morttelissa hienonnettuja intiankuminansiemeniä
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
1
dl
maustamatonta soijajogurttia
1/4
tl
merisuolaa
Työvaiheet
- Kuori ja paloittele juurekset. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Leikkaa fenkoli viipaleiksi, lisää puolivälissä joukkoon kiehumaan. Säästä keitinlientä.
- Kuullota mausteet gheessä yllämainitussa järjestyksessä. Lisää soijasuikaleet ja 3 dl juuresten keitinlientä. Keitä ilman kantta kokoon noin 10 minuutin ajan. Poista musta kardemumma lopuksi joukosta.
- Kuutioi tomaatit joukkoon. Lisää myös juurespalat. Mausta merisuolalla ja mustapippurilla.
- Huuhtele kvinoa huolella ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla. Kuori ja raasta punajuuret hienoksi. Kuullota mausteet öljyssä, anna jäähtyä hieman. Sekoita punajuuriraasteen ja soijajogurtin kera. Tarjoa keitetyn kvinoan ja soija-kasvishöystön kera.