
Kapristen kirpeä etikkaisuus täydentää punajuurimunakkaan makuja.
Punajuurimunakas
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita munat ja kerma kulhossa. Lisää za’atar ja suola.
- Levitä uunivuoan (n. 30 x 40 cm) pohjalle leivinpaperi ja kaada munakasmassa vuokaan. Nostele pinnalle punajuuriraastetta ja sipulia. Revi päälle mozzarellaa.
- Kypsennä munakasta uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa kapristen kanssa.
Za’atar-mausteseos
Ainekset
Työvaiheet
- Hienonna oregano ja paahda seesaminsiemenet nopeasti kuumassa, kuivassa pannussa. Sekoita kaikki ainekset keskenään.