
Uunissa kypsyvässä herkkupuurossa on juustokakkumainen fiilis. Tarjoa puuro raikkaiden hedelmien kanssa.
Toffee-tuorejuustopuuro uunissa
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele uunivuoka (vet. 2 l) voilla. Laita kaurahiutaleet, suola ja puolet kauramaidosta vuokaan. Sekoita loppu kauramaito, tuorejuusto ja puolet kondensoidusta maidosta keskenään. Kaada seos vuokaan kaurahiutaleiden päälle. Kypsennä puuroa uunin keskitasolla noin 1 tunti.
- Pilko hedelmät suupaloiksi. Kuumenna loppu kondensoitu maito mikroaaltouunissa tai pienessä kattilassa. Asettele hedelmät puuron pinnalle ja lusikoi kuuma kondensoitu maito hedelmille tai tarjoa se erikseen. Vaahdota kylmää kauramaitoa lisukkeeksi.
Vinkki Jos aamiaisporukka on iso, tuplaa raaka-aineiden määrä ja käytä suurempaa vuokaa. Kypsennä isoa puurosatsia noin 1 tunti 40 minuuttia.
Kyllä on puurossa hiilihydraatteja, ei tartte syödä mitään koko päivänä, kyllä jaksaa, eikö ole terveellisempiä vaihtoehtoja.
Enemmänkin jälkiruoka kuin aamiaisruoka.