klo 16:29 | 4.5.2017

Lämpimät maalaisleivät saavat täytteekseen mozzarellaa ja vihreää pestoa.
Juomasuositus: Anselmi San Vicenzo, Italia 11,48 e. Puolikuiva valkoviini on suunmyötäinen kumppani pestolla silatulle leivälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Lämmin caprese-leipä
Ainekset
4
viipaletta maalaisleipää
2
rkl
vihreää pestoa
2
mozzarellapalloa (a 125 g)
2
isoa tomaattia
1
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
hiutalesuolaa
1/4
tl
mustapippuria
Työvaiheet
- Voitele leipäviipaleet pestolla.
- Viipaloi mozzarella ja tomaatit. Jaa viipaleet leiville.
- Valuta päälle hieman oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa sekä rouhi mustapippuria.
- Kuorruta 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Nosta leivät salaattipetien päälle annoslautasille.