Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
Alkuruuat
Vegaaninen
8:03 | 30.3.2021

Kurkkua, avokadoa ja parsaa

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Kevään raikkain alkupala yhdistää kurkun, avokadon ja miniparsat samalle lautaselle. Mausta vastaavat kevyesti paahdetut korianterinsiemenet ja riisiviinietikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2–4 annosta pikku ruokana
10 min
Helppo

Kurkkua, avokadoa ja parsaa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pieni avokado
½
kurkkua
100
g
miniparsaa
4–8
shisonlehteä
½
rkl
korianterinsiemeniä
2
rkl
avokado- tai oliiviöljyä
1
rkl
riisiviinietikkaa
½
tl
sormisuolaa

Vaiheet

  1. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi. Leik­kaa kurkku ohuiksi viipaleiksi.
  2. Leikkaa parsoista kuivat kannat pois. Leik­kaa parsat ohuiksi paloiksi, mutta jätä nuput kokonaisiksi. Huuhtele shisonlehdet. Laita kasvikset tarjoilulautaselle.
  3. Paahda korianterinsiemeniä pari minuut­tia kuumassa kuivassa pannussa. Yhdistä riisiviinietikka ja öljy, kaada seos kasviksille. Ripottele korianterinsiemenet ja sormisuola pinnalle.

VINKKI Tuoretta shisoa löytää varmimmin aasialaisiin elintarvikkeisiin erikoistuneis­ta kaupoista. Voit korvata sen mintulla tai sitruunamelissalla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegebaari
Viikonloppubistro
kurkku
Avokado
Parsa
pääsiäinen
Vegaanisia herkkuja

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini