Kikherne on oiva burgeriaines, kun taikinassa on pihviä kiinteyttävää fetaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Keskivaikea
Harissamajoneesi
Ainesosat
kananmunankeltuainen
dijoninsinappia
punaviinietikkaa
rypsiöljyä
oliiviöljyä
nokare harissaa (esim. Al'Fez)
Vaiheet
- Varmista, että kaikki majoneesin ainekset ovat huoneenlämpöisiä.
- Mittaa keltuainen, sinappi ja etikka sauvasekoittimen kulhoon ja sekoita.
- Kaada öljyt ohuena nauhana keltuaisseokseen koko ajan sauvasekoittimella sekoittaen. Liikuta samalla sauvasekoitinta hitaasti ylös ja alas.
- Mausta majoneesi varovasti harissalla. Peitä astia ja laita jääkaappiin odottamaan.
(2 dl, 5 min)