Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
Grillaus
16:00 | 19.5.2021

Grillatut parsalautat

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Päivi Ristell

Parsojen grillaaminen käy näppärästi, kun kokoaa varret varrastikkujen avulla lautoiksi! Parsalautat on myös helppo sivellä mausteöljyllä grillaamisen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
50 min + varrastikkujen liotus 1 t
Helppo

Grillatut parsalautat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg (30 kpl)
vihreää parsaa
Kastike
2
murskattua valkosipulinkynttä
4
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
soijakastiketta
1
tl
sormisuolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
Päälle
4
rkl
seesaminsiemeniä
Lisäksi
puisia varrastikkuja

Vaiheet

  1. Liota varrastikkuja vedessä vähintään tunnin ajan.

  2. Katkaise parsojen kovat kannat. Hoikkia parsoja ei tarvitse kuoria, paksut voi kuoria puolivälistä alaspäin. Laita 5 parsaa vierekkäin ja keihästä parsarivi kahdesta kohtaa: muutama sentti nupun alta ja muutama sentti alhaalta.

  3. Tee kastike. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Sivele kastiketta pullasudilla lauttojen toiselle puolelle ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.

  4. Grillaa tai paista parilapannulla noin 4 minuuttia per puoli ja käännä. Sivele kastiketta ja ripottele suolaa ja pippuria toisellekin puolelle.

  5. Ripottele seesaminsiemeniä valmiiden parsojen päälle.Tarjoa grilliruokien kyljessä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegebaari
grillaus
Parsa
grillaaminen
kasvisruoka

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini