10:14 | 24.5.2017
Avokado-lehtikaalilevite
Avokado-lehtikaalilevite yhdistää vegelempparit kuohkean pehmeäksi tahnaksi. Tee tahna mieluiten vähän ennen tarjoilua, jotta se säilyttää vihreytensä. Tarjoa leipien kanssa ja lisäkkeenä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10
15 min
Helppo
Avokado-lehtikaalilevite
Ainesosat
4
avokadoa
2
valkosipulinkynttä
1
sitruunan mehu
1
tlk (390 g)
artisokansydämiä
1
rkl
öljyä
1
ps (125 g)
lehtikaalisuikaleita
1
tl
suolaa
1/4
tl
cayennenpippuria
Vaiheet
-
Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi sisukset sauvasekoittimen kulhoon. Raasta joukkoon kuorittu valkosipulinkynsi ja purista sitruunan mehu. Valuta artisokansydämet ja lisää ne kulhoon. Soseuta.
-
Kuumenna öljy pannulla. Paista lehtikaalia 5 minuuttia.
-
Lisää kaalit avokadojen joukkoon ja aja karkeaksi tahnaksi. Mausta suolalla ja cayennenpippurilla.